Apex Biotech Ltd

Produkter & tjenester

Knowledge
Hjem > Kunnskap > Innhold

Kanel ekstrakt-en utmerket urte ingrediens for å fremme sunn blodsukkeret

Source:Smart-publikasjoner | Updated: Jul 22, 2016

I acient Kina historie, ble kanel nevnt i onf tidligste på kinesisk botantical medisin. Noen vanlige former er olje og pulver. Og Cinnamonand #39; s rå origion inneholder: Guangxi, Guangdong, Yunnan, etc.

Essensielle oljer i kanel arbeide naturlig for å støtte sunn insulin funksjon og opprettholde metabolsk funksjon. Mostly, kan denne oljen fölsomme i krydder produkter, Foodandamp, supplement og personlig pleie kjemiske produkter.

Om ekstra kanel pulver leverer dette kraftige ekstrakt pålitelig naturlig støtte for sunn insulin-funksjonen.

Richard Anderson og hans team på det oss Department of Agriculture's Human Nutrition Research Center i Beltsville, Maryland, oppdaget de vitenskapelige bevisene som viser hvordan kanel fungerer som en viktig antioksidant,

og er gunstig i forebygging og kontroll av glukose intoleranse og diabetes.

Kanel inneholder en vannløselig polyphenol sammensatte kalt MHCP (methylhydroxy chalcone polymer), som er ansvarlig for sine helsemessige fordeler. Upubliserte reagensglasset eksperimenter fant forskerne at MHCP etterligner insulin aktiverer sin reseptor og fungerer synergi med insulin i celler. Når mus ble gitt MHCP, falt deres blodsukkeret dramatisk.

Så, for å se hvordan det ville fungere på mennesker, Alam Khan, som var en postdoktor i Anderson's lab, organisert en studie i Pakistan. Frivillige med type II diabetes fikk en, tre eller seks gram av kanel pulver en dag i kapsler etter måltider.

Alle svarte innen uker, med blodsukkernivået som var i gjennomsnitt 20% lavere enn en kontrollgruppe. Noen oppnådd selv normalt blodsukker nivåer. Blodsukker startet krypende opp igjen etter diabetikere sluttet å ta kanel.

"Forskerne fant at kanel utløste evne til fett celler i diabetisk personer å reagere på insulin, og det også forbedret fjerning av glukose."

Kanel har flere fordeler. Det også senket blod nivåer av fett og "dårlig" kolesterol, som er delvis styrt av insulin. Og i reagensglasset eksperimenter, det nøytralisert frie radikaler som er opphøyet hos diabetikere.

Hva aktive ingredienser de funnet?

Andersons teamet fant at kanel inneholder antioksidanter som kalles polyfenoler som øke nivåene av tre viktige proteinene. De proteinene er viktig i insulin signalering, glukose transport- og betennelsesreaksjon. I en annen studie,

Forskerne undersøkt kanels kjemi og fant at proanthocyanidin, en type polyphenol-kan ha insulin-lignende egenskaper.

«Forskerne konkluderte med at kanel kan være en verdifull kandidat for et nytt anti-diabetes legemiddel.»

I tillegg funnet en gruppe ved University of Calgary, Canada, at fenoliske syrer, som er en viktig del av kanel ekstrakt, senker blodsukkernivået ved å forbedre glukose transport. Forskerne konkluderte med at kanel kan være en verdifull kandidat for en ny anti-diabetes stoff.

Hva bør jeg se etter i en kanel supplement?

De fleste produkter inneholder bare en vannløselig kanel ekstrakt, ikke viktig fettløselige kanel komponentene. Det er viktig å ta et supplement som gir hele spekteret av kanels aktive fytokjemikalier, inkludert både de vannløselige og viktig fettløselige forbindelser inkludert cinnamaldehyde.

Hvorfor ta en kanel trekke ut supplement når jeg kan legge til krydder i maten min?

Den gode nyheten er at du slipper å spise fett-laden kanel boller eller eplepai å få din daglige fyll av dette fantastiske krydder.

Og mens sprinkling kanel på toast eller frokostblanding i morgen vil hjelpe støtte sunt blodsukkernivået, tar et fullt spekter ekstrakt kan du få alle de potensielle fordelene av kanel i en konsentrert, lett å ta form.

Editorand #39; s Merk:

Naturlig helse løsningene som beskrives i denne artikkelen er tilgjengelig gjennom mange online-forhandlere inkludert de nedenfor.

Ved å klikke koblingene du støtte viktig alternativ helse forskningen tilbyr vi.

Besøk NutriStand-ernæring Newsstand fra Supplement mannen for Science-baserte kosttilskudd!

Besøk International Antiaging-systemer for hardt for å finne terapier. De spesialiserer seg på Tomorrowand #39; s behandlinger dag?.

Besøk www.amazon.com-en flott måte å finne konkurrerende tilbud på kosttilskudd tilbys av mange forskjellige produsenter.

Besøk VitaE8 - Ultimate Vitamin E-for å lære mer om viktigheten av fullspektrum vitamin E kosttilskudd.

Denne artikkelen er ikke ment å diagnostisere, behandle, helbrede eller forhindre sykdom. Alltid konsultere med en lege før du tar fatt på en kosttilskudd program.


Forespørsel
Kontakt oss
Adresse: No.6 Zhangba 4 Rd., Xi'an Hi-Tech sone, Xi'an 710077, Kina.
Telefon: +86 (29) 8860 1330
Faks: +86(29) 8860 9131
E-post:info@apex-bio.com
Hjem | om oss | Produkter & tjenester | Nyheter | Kunnskap | Kvalitetskontroll | Kontakt oss | Mobiltelefon | XML | Main siden