Apex Biotech Ltd

Produkter & tjenester

Knowledge
Hjem > Kunnskap > Innhold

Kanel ekstrakt

Source: | Updated: Sep 02, 2016

Kanel ekstrakt er en mer konsentrert kilde til smaken enn kanel. Mye som vanilje ekstrakt, er det laget av soaking kanel bark i alkohol og deretter straining ut eventuelle gjenværende faste stoffer. Men produsenter ikke er nødvendige for å liste slags kanel brukes i sine produkter, kommer de fleste kommersielt produsert ekstrakter i USA fra cassia kanel. Kanel ekstrakt har lang holdbarhet når de lagres på et kjølig, tørt sted. Kanel ekstrakt bør ikke forveksles med kanel olje, som er hentet direkte fra bark og er en langt mer konsentrert smaken.

Potensielle fordeler

De siste årene, har det vitenskapelige samfunnet generert mye spenning om hvordan kanel kan påvirke blodsukkerkontroll. En 2011 studie publisert i "Journal av medisinske Food" fant at både bakken kanel og kanel ekstrakt var effektive i å redusere faste blodsukker hos personer med type 2 diabetes eller pre-diabetes. En 2012 studie publisert i den "Journal av the Academy for ernæring og Dietetics" konkluderte med at kanel fremmet mer kontrollert blod glukose svar etter spising, mens en 2006 studie publisert i "European Journal av kliniske undersøkelsen" funnet at kanel ekstrakt bidratt til å redusere blod blodsukkeret hos diabetikere med dårlig glykemisk kontroll. Til tross for lovende bevis, men er flere studier nødvendig å vite hvilken type og hvor mye kanel er mest gunstig.

Andre hensyn


Mens stirring en teskje kanel ekstrakt i en skål med havregryn vil mest sannsynlig nytte for din helse, kan forbruker mye kanel pålegge helserisiko. Cassia kanel inneholder Kumarin, et stoff som kan forårsake leverskader i store doser. Kumarin er også en antikoagulerende, som betyr at spise store mengder cassia kanel kan hemme evne til blodet å koagulere når det er nødvendig, spesielt for de allerede tar antikoagulerende medisiner som warfarin. Selv om det er ingen maksimal etablert sikker dosering for kanel, kan gjennomsnittlig frisk person trygt bruke så mye som 6 gram av kanel døgnet for opp til seks uker, ifølge National Center for komplementær og alternativ medisin.
Gravide kvinner og noen med leveren eller nyresykdom bør nok unngå høye doser av kanel, ifølge NYU Langone Medical Center. Hvis du er interessert i forbruker kanel for sin mulige helsemessige fordeler, spør legen din hvilken type og hvor mye du trygt kan konsumere.

referanser

http://www.Livestrong.com/article/505050-Cinnamon-Extract-VS-Ground-Cinnamon/

Forespørsel
Kontakt oss
Adresse: No.6 Zhangba 4 Rd., Xi'an Hi-Tech sone, Xi'an 710077, Kina.
Telefon: +86 (29) 8860 1330
Faks: +86(29) 8860 9131
E-post:info@apex-bio.com
Hjem | om oss | Produkter & tjenester | Nyheter | Kunnskap | Kvalitetskontroll | Kontakt oss | Mobiltelefon | XML | Main siden