Apex Biotech Ltd

Produkter & tjenester

Knowledge
Hjem > Kunnskap > Innhold

Endivie pakke-Inulin

Source: | Updated: Aug 23, 2016

Annet navn: Achicoria, Barbe de Capucin, blå sjømenn, Cheveux de Paysans, Chicorée, Chicorée Amère, Chicorée Sauvage, Cichorii Herba, Cichorium intybus, Cichorii Radix, felles sikori rot, Écoubette, Hendibeh, Herbe à kafé, Hinduba, Kasani, Kasni, Racine de Chicorée kommune, Succory, vill sikori, vill Endive, Yeux de Chat.

Inulins er en gruppe av naturlig forekommende polysakkarider produsert av mange typer planter, industrielt oftest Hentet fra sikori. Inulins tilhører en klasse av kosttilskudd fiber kalles fructans. Inulin brukes av noen planter som en måte å lagre energi og er vanligvis finnes i røtter eller rotstokker. De fleste planter som syntetisere og lagrer inulin lagrer ikke andre typer karbohydrater som stivelse. Bruke inulin måle nyrefunksjonen er andquot, gull standardandquot; for sammenligning med andre former for estimering creatinine klaring.

Sikori brukes til tap av appetitt, mageproblemer, forstoppelse, leveren og galleblæren lidelser, kreft og rask hjerterytme.

Det er også brukt som "tonic" øke urin produksjon, å beskytte leveren, og å balansere stimulerende effekten av kaffe.

Noen mennesker bruke et lim av sikori blader direkte på huden for hevelse og betennelse.

I matvarer, sikori bladene er ofte spises som selleri og røtter og blad knopper er kokt og spist. Sikori brukes også som matlaging krydder og smaken matvarer og drikkevarer. Kaffe blander inkluderer ofte bakken sikori for å forbedre rikdom av kaffen.

Hvordan virker det?

Sikori rot har en mild avførende effekt, øker galle fra galleblæren, og reduserer hevelse. Sikori er en rik kilde til beta-karoten.

SIKORI bivirkninger andamp; Sikkerhet

Sikori er TROLIG trygt for de fleste voksne når forbrukes i mengder i maten.

Sikori er muligens trygg for de fleste voksne når muntlige i medisinske mengder. Håndtering av endivie anlegget kan forårsake hudirritasjon.

SIKORI dosering

Den riktige dosen av sikori som behandling avhenger av flere faktorer som userand #39; s alder, helse og flere andre betingelser. Denne gangen er det ikke nok vitenskapelig informasjon til å finne et passende utvalg av doser for sikori. Husk på at naturlige produkter er ikke alltid nødvendigvis trygt og doser kan være viktig. Husk å følge aktuelle retninger på produktetiketter og konsultere apoteket eller lege eller annet helsepersonell før du bruker.

Forespørsel
Kontakt oss
Adresse: No.6 Zhangba 4 Rd., Xi'an Hi-Tech sone, Xi'an 710077, Kina.
Telefon: +86 (29) 8860 1330
Faks: +86(29) 8860 9131
E-post:info@apex-bio.com
Hjem | om oss | Produkter & tjenester | Nyheter | Kunnskap | Kvalitetskontroll | Kontakt oss | Mobiltelefon | XML | Main siden